Om GarnYarn

Om GarnYarn 2018-12-10T17:12:55+00:00

om GarnYarn 

Butikken

GarnYarn er en netbutik foreløbig med lager i mit private hjem.
Det giver nogle begrænsninger, men jeg håber på et tidspunkt at få lokaler ude i byen, så der bliver plads til endnu mere garn og mulighed for at få besøg af mine kunder.

Jeg synes, at mange garner har et alt for smalt farveudvalg, og når man er glad for farver, er det et problem. Jeg vil derfor bestræbe mig på at finde garn i mange eller flotte farver.

 

om mig

Kender du hende der syede på sin mors symaskine, da hun var 6 år for at sy dukketøj, og som har tegnet, malet, klippe-klistret, broderet, strikket, hæklet, støbt gips, syet tøj og patchwork, lavet perleplader, papirklip, perlebroderi, malet porcelæn og glas … og så lige alt det løse.

Ja, det er så mig! Jeg hedder Gitte, og er vokset op i et kreativt hjem (mor i syrummet og far i værkstedet), og hobbyerne har været mange gennem årene. De har fyldt forskelligt i varighed og interesse, men er der noget, som binder dem sammen, er det farveglæde og skaberlyst.  Det at få en idé, udvikle og udføre den, og stå med en færdigt produkt i hånden, som kan bruges til noget og som har lige dén farve og udseende, som jeg har bestemt; dét er en særlig følelse. Måske kender du den?

En nyere hobby er farvning af garn, og det er både teknisk, spændende og fuld af farver og leg. 

I de sidste 10 år, er det særlig strik, hækling og glasmaling, der har fyldt, og nu MÅ jeg simpelthen have mit eget slaraffenland af en garnbutik, som jeg også gerne vil invitere dig ind i.

 Velkommen til GarnYarn  : o)

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux