Betal via MobilePay i netbutikken

Betal via MobilePay i netbutikken

Hidtil har det kun været muligt at betale med dankort eller visa kort, når du handler i GarnYarns netbutik, men nu kan du også betale via MobilePay. 
Dog med en lille omvej. 

MobilePay har for længst udviklet en betalingsløsning til netbutikker, men at få den implementeret kræver nogle ændringer af betalingsleverandører, IT tekniske løsninger i netbutikken og ændring af min MobilePay aftale. Lidt mere end jeg selv kan klare og i hvert fald ikke i et snuptag.

Derfor er valgt en lidt mere simpel løsning, som dog kræver lidt mere af dig, fordi du ikke får et direkte betalingslink til MobilePay.  
 

Når du går gennem kassen i GarnYarns netbutik, kan du vælge “bankoverførsel” som betalingsmetode. Du skal dog ikke logge på din netbank og lave en bankoverførsel. Du skal i stedet finde din mobiltelefon frem, og åbne din MobilePay app. 

* Indtast din ordres samlede beløb inkl. fragt. Tryk på “næste”. 
* Indtast GarnYarns MobilePay nr. 29711 i modtager. Tryk på “klar”. 
* I “tilføj kommentar” skriver du dit ordrenr.
* Swipe til højre på “send penge” for at færdiggøre overførslen.

 

Når du har færdiggjort din ordre i netbutikken og overført din betaling via MobilePay, kobler jeg de to ting sammen. Det er betydelig nemmere, hvis du har husket at skrive dit ordrenr., når du betaler.

Dine varer bliver først pakket og afsendt, når betalingen er modtaget og godkendt. 

By | 2020-06-19T14:23:14+00:00 juni 19th, 2020|Netbutik|0 Kommentarer

Om forfatteren:

Læg en kommentar

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux