GarnYarn sender ikke længere pakker med PostNord.

GarnYarn sender ikke længere pakker med PostNord.

PostNord er foreløbig dømt ude. Af flere årsager. 
Jeg har dd fjernet dem som forsendelsesmulighed i netbutikken. 

Til gengæld kan du stadig vælge at få sendt din pakke med Bring eller GLS, som enten afleverer ved din hoveddør eller hos nærmeste kiosk/supermarked/tankstation og lign. 


PostNords fragtpriser er stort set de samme som GLS, og jeg har konstateret, at 9 ud af 10 kunder vælger at modtage deres pakke med GLS. 

Mit “problem” opstår, når PostNord og GarnYarn skal afregne. 
PostNord tager 60 kr. i administrationsgebyr for at sende en månedlig faktura på mine køb hos dem. Altså ikke 60 kr. om året, men 60 kr. på HVER faktura. 

Jeg kunne måske leve med det, hvis jeg købte fragt hos dem 200 gange om måneden, men det gør jeg ikke, for mine kunder foretrækker åbenbart GLS (og bliv gerne ved med det). 
Uanset om jeg køber fragt 2 eller 200 gange om måneden hos PostNord, synes jeg, det er et stort gebyr, og hvorfor skal der overhovedet være et gebyr? Hvor mange virksomheder har du fx handlet hos, som opkræver et administrationsgebyr for at give dig en regning på dit køb? Nok ikke mange, hvis overhovedet nogen. 

Dertil kommer at dét firma (Pakkelabels.dk) jeg køber fragt hos til Bring + GLS forsendelser, ikke tager noget gebyr. Også selvom de sender mig en månedlig faktura. -Som i øvrigt kommer promte via email i pdf-format, mens PostNord bruger penge og tid på at udskrive på papir og sende på god gammeldags manér. Det er der jo også en charme over, hvis de ellers stadig leverede fra dag til dag, men de tider er jo slut. Og når jeg endelig modtager fakturaen i postkassen, så skal jeg selv scanne den ind til en elektronisk fil (pdf eller jpg) for at kunne bruge den som bilag i mit regnskab (som jo foregår på computeren). Ja, bare lige en sidebemærkning…

Ergo er PostNord dømt ude. Foreløbig. Måske bliver de senere igen taget til nåde. Vi får se … 

 

 

By | 2018-02-03T10:08:25+00:00 februar 3rd, 2018|Netbutik|0 Kommentarer

Om forfatteren:

Læg en kommentar

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux