GarnYarns netbutik slår dørene op

GarnYarns netbutik slår dørene op

Så sker det endelig! Med 8 måneders forsinkelse og masser af deraf følgende frustrationer, er GarnYarns netbutik endelig klar til åbning. 

Jeg havde ellers valgt et professionelt IT-firma til opgaven, så jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at det skulle blive en så lang og svær fødsel, hvor jeg undervejs måtte skifte IT-leverandør for at få gjort butikken færdig.
Derfor er der lettelse og ekstra glæde ved endelig at kunne åbne.

Jeg har i månedsvis haft ca. 25 store flyttekasser stående fyldt med lækkert garn i de fedeste farver, og har glædet mig til at vise det frem og dele det med alle jer kunder, som finder vej til butikken. 

GarnYarn er udelukkende en netbutik, da alt foregår herhjemme i min private bolig, og her er ikke mulighed for at indrette en fysisk butik, som kan lukke kunder ind fra gaden. 
Til gengæld er der aldrig lukket. Du kan handle i netbutikken døgnet rundt, alle årets dage; dvs. lige præcis når DU har tid og lyst. 🙂

På hjemmesiden www.Garnyarn.dk kan du udover det lækre garn, se nyheder og andre tiltag her under punktet “Strikkeblog”. Derudover kan du også møde GarnYarn på Facebook, hvor der jævnlig vil være opslag med nyheder og tips.

Mange hilsner fra 
Gitte, GarnYarn

By | 2017-07-08T07:56:37+00:00 juni 11th, 2017|GarnYarn, Netbutik|1 Kommentar

Om forfatteren:

En kommentar

  1. Asta Truelsen juni 12, 2017 af 5:43 pm - Svar

    Stort TILLYKKE med netbutikken – flot hjemmeside.

Læg en kommentar

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux