Velkommen til lækkert garn i mange farver

Velkommen til lækkert garn i mange farver

GarnYarn elsker garn med stort farveudvalg, og jeg har gjort mig umage for at finde garn i en god kvalitet kombineret med flotte farver, mange farver og en god pris.
Kort sagt, garn jeg selv rigtig gerne vil strikke og hækle med!

Derudover kan du i butikken finde opskrifter og strikketilbehør. Sortimentet af disse er endnu ikke så stort, men vil løbende blive udvidet.

Til at starte med har jeg valgt garn fra amerikanske Cascade Yarns som er kendt for sit store farveudvalg, danske BC Garn som bl.a. har Europas største sortiment af silkegarn og norske Du Store Alpakka, der som navnet antyder har specialiseret sig i garn af alpakauld.
Er du til glitter og glimmer, er der er lille festligt indslag fra tyske Madeira, der laver den flotteste følgetråd, du kan forestille dig.

Bomuld er en dejlig klassiker, som ingen vil være foruden, og der er både ensfarvet og multifarvet bomuldsgarn fra danske Mayflower og hollandske Scheepjeswol. De har samme løbelængde og kan derfor mikses på kryds og tværs.

Og så er der GarnYarns eget håndfarvede garn. Der er noget særligt over håndfarvet garn, fordi det er lavet  med kærlighed og entusiasme på en helt anden måde end det masseproducerede og fabriksfarvede garn. Og så er hvert nøgle forskelligt. Selv om jeg kan farve et par nøgler i samme gryde eller skrive “opskriften” ned og gentage farvningen en anden dag, så vil garnnøglerne aldrig være 100% ens, og det er en del af charmen. Du får et nøgle, som er unikt og som ingen andre har helt magen til.

Husk, at du også kan møde GarnYarn på Facebook, hvor der jævnlig vil være opslag med nyheder og tips.

Mange hilsner fra 
Gitte, GarnYarn

By | 2017-07-08T08:02:08+00:00 juni 13th, 2017|Garn, GarnYarn|0 Kommentarer

Om forfatteren:

Læg en kommentar

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux